İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Kanarya İlkokulu

Kanarya İlkokulu

Adres
Kanarya Mahallesi Güvercin Cadddesi Bülbül Sokak No17 Küçükçekmece / İSTANBUL Kanarya Muhtarlığı ve Bilgi Evi yanı.
Vizyon
Kanarya İlkokulu, Milli Eğitim Bakanlığımızın doğrularını en ince ayrıntısına kadar uygulamaya çalışan ve ayrıca Muasır Medeniyetler dediğimiz kalkınmış ülkelerdeki eğitim teknik ve yöntemlerini inceleyerek çerçeve dahilinde kurumunda uygulamaya çalışan tarihi bir okuldur.
Misyon
Okulumuz kendisini sürekli geliştiren ve yeniliklere açık olan yapısı ile Kanarya Mahallesine Eğitim-Öğretim hususunda katkıda bulunmaya çalışmaktadır. Özellikle öğretmenlerimizin velilerimiz ile oluşturmuş olduğu bilgi ve tecrübe paylaşımı tabanlı temasları veli portföyümüzün sosyo-kültürel yönden kuvvetlenmesine de sürdürülebilir olarak katkı sağlamaktadır.
Küçükçekmece Belediyesi ilkokullar arası basketbol yarışmasında 1.’lik
Öğrenci :1917
Öğretim Şekli :İkili Öğretim.
08:00-12:45 13:15-18:00
Doğal Gaz
Ulaşım
Cennet -> Kanarya ve Taştepe -> Kanarya minibüsleriyle veya Zeytinburnundan kalkan 89A belediye otobüsüyle veya Sirkeci -> Halkalı treniyle okulumuza ulaşabilirsiniz.
Kanarya Mahallesi Güvercin Caddesi Bülbül Sokak No:17 Küçükçekmece / ISTANBUL
Okulumuz il merkezine 20km, ilçe merkezineyse 3km uzaklıktadır.
Erasmus +, E-Twinning